Bianca Pop, pe patul de spital! A ajuns direct la Urgențe, din cauza șocului provocat de imaginile cu ea și Aliuță! Imagini uluitoare!

 
+4 click pentru
galerie

Bianca Pop a ajuns pe patul de spital, după ce a văzut imaginile pe care paparazzii Spynews.ro le-au surprins cu ea și pe Marian Aliuță, fostul fotbalist căsătorit și cu trei copii, în fața hotelului, nerăbdători de „aventură”.

Spynews.ro a obținut alte imagine bombă cu Bianca Pop, dar de data aceasta, nu din fața vreunui hotel, ci de pe patul de spital. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a ajuns pe perfuzii, după ce relația ei cu Marian Aliuță a fost deconspirată!

În dureri, Bianca Pop a ținut sa îi lămurească pe toți că nu își va cere scuze niciodată pentru situația pe care a provocat-o în familia lui Aliuță, mai ales că imaginile vorbesc de la sine. Totodată, cu ultimele forțe în glas, bruneta a făcut un „apel” la adresa domnilor care își doresc să iasă cu ea, menționându-le că trebuie să fie conștienți de riscurile la care se supun dacă vor să îi fie prin preajmă.

„Nu mai cer iertare la nimeni. Pentru ce? S-a văzut totul, aia e! Nu mă interesează. Nu-mi pasă de scandal, de nimic. Sunt o femeie sinceră. N-am făcut nimic, imaginile vorbesc și asta basta! Eu sunt Bianca, care vrea să mai iasă cu mine să mă caute, să se gândească cu mine! Aia e! Am bază, sunt filmată non-stop”, a spus Bianca Pop pe patul de spital.

Iar dacă își fac curaj în cele din urmă să iasă cu ea, atunci un alt lucru pe care bruneta l-a spus în cadrul emisiunii "Showbiz Report" și pe care trebuie să îl rețină bărbații dornici de aventură este: „Eu vorbesc doar cu milionari în euro, dacă n-aveți bani să nu-mi scrieți. Eu nu vorbesc cu boschetari!”, a declarat Bianca Pop la „Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest