Bianca Rus, apariţie de senzaţie la “Star Matinal”! S-a dezbrăcat de inhibiţii şi a arătat tot! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Rus a avut parte de o transformare senzaţională! Artista a reuşit să scape de 50 de kilograme, iar acum arată mai bine ca niciodată! Iar pentru că se simte extraordinar în pielea ei, şi-a schimbat stilul vestimentar complet, apelând la ţinute din ce în ce mai sexy! Şi chiar dacă nu are niciu partener, Bianca Rus este încrezătoare că îşi va găsi pe cineva, după bunul ei plac.

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal”, moderată de Flick şi Popescu, Bianca Rus şi-a făcut apariţia într-un outfit spectaculos! Cu un body negru extrem de mulat, care i-a flatat silueta de divă, pentru care a făcut multe sacrificii, artista a făcut senzaţie! Mai mult de atât, cântăreaţa a mărturisit şi că se bucură nespus de mult că a putut trece peste momentele în care se detesta şi ura tot ce vedea în oglindă.

Şi nu doar atât! Bruneta a dezvăluit că urmează să facă parte dintr-un proiect de televiziune, motiv pentru care nu îsi doreşte să mai pună nici măcar un kilogram în plus, iar dacă se întâmplă să mai topească unul sau două kilograme, atunci nu se supără.

"Mai duceam o Bianca bine eu sunt sora geamănă. De un an jumătate sunt așa, mă simt foarte bine. Am 90, 60, 90. Nu m-am mai îngrășat, dar dacă mai slăbesc un kilogram, două nu mă deranjează. Mi-a mers foarte bine, numai evenimente, cu jobul e ok. Din ianuarie am alte proiecte, o să mă vedeți, pe sticlă.", a povestit Bianca Rus, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest