Bianca Rus, portretul partenerului ideal! Ce nu trebuie să facă cel care vrea să o cucerească: „Nu îmi plac bărbații care...”/ VIDEO

 

Bianca Rus s-a transformat total de când a slăbit peste 50 de kilograme! Vedeta face parte din topul celor mai sexy femei din România, dar chiar și așa, încă nu și-a găsit alesul. Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, frumoasa blondină a dezvăluit cum arată portretul partenerului care i-ar putea cuceri inima.

Viața amoroasă a Biancăi Rus nu a fost deloc una de invidiat până acum. Vedeta a trecut printr-un mariaj eșuat și poveste încâlcită de dragoste cu Ștefan Farell, care s-a dovedit a fi, în cele din urmă, un scenariu desprins din filme, nicidecum o relație ideală.

Pentru că își doreste să aibă pe cineva alături, Bianca Rus a făcut portretul partenerului ideal, în timp ce se afla pe canapeaua din platoul emisiunii „Star Matina”. Vedeta a mărturisit că cel care ar putea-o cuceri nu trebuie să consume alcool și nici să fie agresiv.

"Sunt mai pretențioasă la bărbați, pentru că nu mai am 20 de ani, din păcate. Nu îmi plac bărbații care consumă alcool și care sunt agresivi.”, a spus Bianca Rus.

Cât despre oamenii cu care își împărtășește suferințele, vedeta a dezvăluit că nu are prietene cărora să le povestească ce se întâmplă în viața ei personală, dar nici nu își dorește, dat fiind că a fost dezamăgită de atâtea ori de oameni.

„Nu am prietene de suflet pentru că am avut de suferit. Am mai mult prietene însă cu care mă distrez. Nu mai vreau să îmi împart viața cu oricine. Iert foarte multe persoane și uit mereu ce îmi fac.”, a mai spus Bianca Rus la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest