Bodi, Bianca şi mama Biancăi, circ ca la uşa... blocului! Avem toate detaliile despre conflictul de proporţii dintre cei trei!

 

Pe zi ce trece ies noi detalii la iveală din războiul purtat de Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! În conflictul de proporţii a mai apărut un personaj: mama Biancăi, iar Spynews.ro a aflat în exclusivitate despre ce a fost vorba între cei trei.

Aşa cum ne-au obişnuit, Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu sunt protagoniştii unor scene rupte din filmele de acţiune, fără doar şi poate! De ce spunem asta? În timp ce se aflau în scara bocului, Alex Bodi – pe o parte a uşii, iar Bianca Drăguşanu şi mama ei, pe de cealaltă parte, a avut loc o discuţie extrem de aprinsă între cei trei, conform Spynews.ro.

Atât Alex Bodi, cât şi Bianca Drăguşanu îşi doreau să se vadă reciproc, însă mama ei nu a fost de acord, motiv pentru care le-a blocat uşa. Bianca a început să urle la mama ei, care a refuzat să îl lase pe Bodi să intre, din motivul că „Bodi a venit să facă circ”, în timp ce afaceristul era extrem de vocal de pe cealaltă parte a uşii!

Mai jos vă prezentăm transcirerea evenimentelor, dat fiind că filmarea nu a putut fi făcută publică din anumite considerente!

TRANSCRIEREA FILMĂRII

B= Bianca

M= Mama Biancăi

A= Alex Bodi

B: Circ, ce circ mi-a făcut? E nervos că nu-i răspunzi, da!

M: Dar nu am ce să-i răspund.

B: Dar îmi dictezi tu viața, la 40 de ani, tu? Tu ești retardă? Ești bolnavă psihic, tu?

M: Da, sunt.

A: Tu, femeie, vezi că bărbatul (...) Nu da ordine aici în casă. N-a venit nimeni să facă scandal, tu sperii fata și trezești și-ți cauți invențiile tale nesimțite. O femeie la vârsta ta, mi-ar fi rușine să facă mizerii din astea, tu. Ca să vezi ce femeie nebună! 

A: Bia?

B: Nu înțelegi că nu pot să-ți deschid ușa?

A: Dar ce-ți face, pentru Dumnezeu!

B: Stă în fața ușii!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest