Bombă în showbiz! Andreea Antonescu, îndrăgostită din nou! Şi-a refăcut viaţa cu un bărbat celebru! Imagini exclusive VIDEO

 
+10 click pentru
galerie

Andreea Antonescu este mai fericită ca niciodată! Frumoasa artistă iubeşte, din nou, iar paparazzii Spynews.ro au obţinut imaginile care stau drept mărturie!

Soarele a răsărit şi pe strada Andreei Antonescu! După ce a traversat o perioadă grea a vieţii sale, din cauza despărţirii de soţul ei, iată că lucrurile se aşază cât se poate de frumos pentru aceasta. Ca doi amorezi veritabili, Andreea Antonescu şi noul iubit s-au afişat în public, unde s-au sărutat şi au arătat cât de mult ţin unul la celălalt.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Andreea Antonescu şi pe noul bărbat din viaţa ei, în ipostaze extrem de tandre. Cel care i-a furat inima solistei de la Andre este nimeni altul decât Ştefan Manolache, reporterul de la Acces Direct.

După ce au plecat de la studioul de înregtrări, Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache au itnrat într-un supermarket unde au făcut cumpărăturile, exact ca un cuplu. Dar pentru că cina se voia perfectă, cei doi au dat o fugă şi la cofetărie, acolo de unde nu au plecat cu mâna goală. S-au sărutat cu patos, s-au îmbrăţişat şi au plecat spre casa vedetei de unde şi-a luat patrupedul, apoi s-au îndreptat spre casa lui Ştefan Manolache. Pentru imaginile senzationale, daţi play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest