Bombă în showbiz! Declaraţii direct de la bărbatul care l-a crescut pe fiul secret al lui Cătălin Botezatu

 
+3 click pentru
galerie

Este dezvăluirea momentului în lumea mondenă! După 21 de ani, Cristian a rupt tăcerea! Bărbatul care l-a crescut pe presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri incredibile!

Este dezvăluirea momentului în lumea mondenă! Cristian l-a crescut pe presupusul fiul al lui Cătălin Botezatu? Fiu care ar fi fost făcut chiar cu fosta soţie a lui Cristian?

S-a vorbit ani la rândul despre un posibil copil secret al lui Cătălin Botezatu, iar astăzi cel care crede că ar fi tatăl al presupusului copil al lui Bote, a vrut să rupă tăcerea.

Se pare că Angelica, fosta soţie şi Cătălin Botezatu s-au cunoscut la Casa Odobeşti, timp în care s-a dezvoltat o dragoste pasională între cei doi. Timp de cinci ani de zile, cea cu care a fost căsătorit Cristian ar fi avut o relaţie secretă cu celebrul creator de modă. Din urma căreia s-ar fi născut Alexandru.

„În anul 1992 când ea s-a anhajat la Casa Odobeşti. Era Casa asociatului lui Cătălin Botezatu. Aveam informaţia de la bucătarul şef, că designerul este foarte îndrăgostit de Angela şi nu mai aveau nicio reţinere faţă de ceilalţi angajaţi. Bucătarul îmi tot spunea: Cristian, sunt îndrăgostiţi lulea amândoi! (...) L-am iubit de două ori mai mult. Tot îl lua cu ea la locul de muncă, după aceea m-am prins că cineva vrea să îl vadă acolo, la Casa Odobeşti. Iar şocul pentru ea când Botezatu i-a întors spatele, a fost înfiorător”

Vorbele pe care soţia i le-a spus înainte de divorţ, i-au întărit şi mai mult convingerea lui Cristian, că Alexandru nu ar fi băiatul lui: „În perioada aceea era marea iubire dintre Cătălin şi Angelica. Mi-a zis aşa: de ce vorbeşti atât de mult cu băiatul, că oricum nu e al tău. Părerea mea este că pe cont propriu a făcut nişte analize, că nu era sigură că al lui Catălin sau al meu. În 2016, soţia când a părăsit domiciliul, după mai multe certuri, i-am arătat lui Alexandru poza cu Botezatu şi i-am zis că el este tatăl tău biologic. Iar el mi-a spus: Tati, cred că de aia mami îmi spunea că o să am o mare surpriză atunci când voi afla că bunicii mei, nu sunt bunicii mei buni.”a declarat Cristian. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest