Bombă în showbiz! What's Up și Simina au divorțat, după nouă ani de relație și trei ani de la nuntă VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

What’s Up şi soţia sa, Simina au divorţat după o căsnicie ce a durat trei ani şi nouă ani de când sunt împreună. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar anunţul a fost făcut chiar de artist, pe una din reţelele sociale pe care este activ.

What’s Up şi Simina au fost întotdeauna discreţi cu viaţa personală, dar ori de câte ori s-au afişat împreună, lăsau senzaţia că formează un cuplu fericit şi împlinit, cu planuri mari de viitor. Dar iată că lucrurile nu au stat deloc aşa. Cei doi au decis sa pună punct mariajului, iar din mesajul pe care l-a postat artistul pe internet reiese că motivul a fost apariţia monotoniei şi nepotrivirea de caracter.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris artistul pe contul de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest