Brigitte Pastramă a ajuns pe mâna medicilor, de urgență! A fost agresată de prietenii fiului ei! „Unul mă scuipa, altul m-a împins”

 

Brigitte Pastramă se află la capătul puterilor! Bruneta a ajuns, de urgență, pe mâinile medicilor, din cauza scandalului de proporții în care este implicată cu fiul său! Soția lui Florin Pastramă a clacat și a trebuit să primească îngrijiri medicale!

După ce fiul lui Brigitte a fost prezent în emsiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, unde a făcut dezvăluiri șocante despre relația cu mama lui, bruneta a ajuns la spital din cauza durerii cauzate de spusele copilului său.

"Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure (...) care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de «prietenii» fiului, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei… și mai îi este distrusă și mașina firmei, la care încă mai plătește rate”, a transmis Brigitte.a scris bruneta.

Soția lui Florin Pastramă, după ce a primit îngrijiri medicale și-a prezentat varianta de adevăr și a spus exact cum s-au întâmplat lucrurile între ea și fiul său și de ce a fost nevoită să alerteze Poliția.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, bruneta a relatat cum a fost împinsă și bruscată de amicii fiului ei, atunci când i-a întrebat ce caută în casa ei. Mai mult decât atât, a fost nevoie și de intervenția lui Florin Pastramă ca să îl imobilizeze pe unul din tineri care devenise mult prea agresiv.  

„De pe scări au început să coboare mai mulți indivizi euforici, dar nu la modul frumos, care au început să mă jignească în cel mai urât mod posibil… În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și am întrebat dacă îl cunoaște pe fiul meu, au spus: «cine p… mea e Robi?».​ Am pus mâna pe telefon să sun poliția și unul m-a împins pe jos, dar în acel moment a coborât Florin și l-a imobilizat. Eu am sunat la 112 prima dată. Apoi unul a întrebat: «A ta era mașina aia albastră?». Am ieșit afară și nu mai era mașina! (…)", a mai scris Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest