Brigitte Pastramă, aproape distrusă de fostul iubit! Cum a ajuns să piardă investiţia făcută de Ilie Năstase/ VIDEO

 

Brigitte Pastramă dezvăluie că a fost aproape distrusă de tinerelul Corneluş! Bruneta a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să o falimenteze şi să piardă investiţia făcută de Ilie Năstase. A fost minţită, înşelată şi umilită, dar nu se potoleşte!

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri ruşinoase, despre fostul ei iubit, Cornel Oană. Din spusele acesteia, tinerelul a fost principalul vinovat pentru eşecul financiar pe care bruneta l-a avut în urmă cu un an. Bruneta a fost nevoită să îşi vândă magazinul pe care îl deținea într-un centru comercial din Capitală.

Totul s-a întâmplat în momentul în care Brigitte Pastramă a participat la o emisiune tv şi i-ar fi lăşat afacerea pe mâna lui Corneluş, care ar fi trebuit să aibă grijă de ea. Ei bine, nu doar că nu şi-a îndeplinit îndatoririle, dar i-a adus și o grămadă de probleme. Astfel că după trei luni de absenţă, în momentul în care Brigitte a revenit la locul afacerii, şi-a dat seama că acesta nu plătise chiria, nu adusese marfa, chiar dacă îi lăsase 5.000 de euro pentru a administra business-ul aşa cum se cuvenea.

Dezvăluirile nu se opresc aici! Brigitte Pastramă susţine că acest Corneluş nu este deloc bărbatul pe care îl tot vedem la TV. Aceasta susţine că nu era decât un simplu angajat, căruia îi plătea un salariu de bază, aşa cum era normal. Dar pentru că exista o relaţie de iubire între ei, brunetei nu i s-a părut deloc ciudat să investească în imaginea lui, asta pentru că începuseră să iasă împreună la evenimente mondene.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest