Brigitte Pastramă, casă de jumătate de milion de euro, în buricul Capitalei! Uşile sunt îmbrăcate în piele de crocodil VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care şi-a arătat reşedinţa de lux, iar imaginile sunt de-a dreptul senzaţionale.Bruneta şi-a satisfăcut toate gusturile din punct de vedere al design-ului, iar asta se vede cu ochiul liber.

Brigitte Pastramă a oferit un interviu exclusiv jurnalistei Mădălina Bălan, acolo unde a mărturisit cât au costat-o toate investiţiile în "cuibuşorul de nebunii" în care va trăi alături de Florin Pastramă. Totodată, aceasta a explicat şi faptul că banii pe care i-a investit în casă, sunt obţinuţi printr-un credit la bancă.

„Am muncit să ştii! Adică nu doar fizic, dar şi banii pe care a trebuit să îi muncesc ca să achiziţionez casa. Au fost munciţi cu greu! (...) Este foarte mare, îmi place, şi piscina este cam jumătate din cea de la Timişoara, acolo am şi sală de fitness şi spa, dar având în vedere că m-am ataşat foarte tare de Bucureşti, aici este sufletul meu, aici este munca mea de fapt, pentru că la o adică pentru ce muncim, dacă nu pentru confort, şi tu ştii că mie îmi place confortul şi luxul. (...) Am luat-o de Paşte cu un credit de la bancă şi uite, astăzi am semnat actele şi am predat cheile apartmentului de pe Nordului chiriaşului. Din chiria aia o să-mi plătesc rata la bancă. M-a ajutat Dumnezeu şi am rămas şi cu apartamentul şi cu casa! Să mă ţină Dumnezeu cât mai mult timp cu chiriaş, să pot să-mi plătesc. Zece ani de zile am credit. A costat foarte mult, a ajuns aproape jumătate de milion, cu tot cu investiţia pe care am făcut-o pe terasă, pentru că nu avea absolut nimic."a declarat Brigitte Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest