Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină! Cum arată şi câţi bani cere pe ea. „Această casă este subevaluată” VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

La nici măcar o luna de nunta cu Florin Pastramă, Brigitte a scos la vânzare vila cu piscina din Timişoara, oraşul său natal. Vedeta a postat un anunț pe un site de imobiliare, unde a menţionat şi că preţul este „uşor negociabil”.

Brigitte Pastramă a investit extrem de mult în casa de la Timişoara, iar preţul cu care o vinde este pe măsură. După ce s-a căsătorit cu Florin Pastramă, frumoasa brunetă ori s-a pus pe curăţenie generală, ori are un plan cu banii pe care îi va obţine după urma vânzării.

În urmă cu câteva zile, Brigitte Pastramă a notat toate detaliile despre vila de lux, în caz de există cineva interesat. Anunnţul a fost pus pe un site de imobiliare şi sună cam aşa:

„De vanzare vila de lux in Dumbravita, cartierul dinspre padure, situata intr-o zona discreta, linistita. Teren in proprietate 600 m2, suprafata utila 160 m2 impartiti in doua corpuri de cladire: 100 m2 respectiv 60m2, in care actualmente sunt o bucatarie, o baie si sala de sport.. Are piscina de 5x11 m. Se vinde complet mobilata si utilata. Toate materialele folosite la finisaje sunt din gama lux.

Corpul principal("casa mare") are trei dormitoare, camera de zi, sufragerie, terasa inchisa, terasa deschisa, o bucatarie. Constructia este din anul 2010. Acoperis de tigla, izolatie exterioara de polistiren. Are toate utilitatile. Pret usor negociabil 194000 euro.”

După ce a oferit detaliile cele mai importante legate de casă, a încheiat anunţul cu o remarcă bizară: „Această casă este subevaluată”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest