Brigitte Pastramă s-a tunat din cauza frustrării acumulate în mariajul cu Ilie Năstase! Cât a investit în operațiile estetice/ VIDEO

 

Brigitte Pastramă este una dintre vedetele care ocupă un loc fruntaș în rândul celor care au apelat la chirurgia estetică pentru a arăta mai bine! Despre operațiile ei s-au scris și s-au spus multe, însă acum bruneta a dat cărțile pe față și a mărturisit că principala cauză a „transformării” a fost frustrarea acumulată în mariajul cu Ilie Năstase.

Recent, soția lui Florin Pastramă a dezvăluit care au fost intervențiile pe care și le-a făcut, cu lux de amănunte. Astfel că prima intervenție a fost în 1997, pe vremea când avea doar 20 de ani. Și chiar dacă abia trecuse de pragul adolescenței, Brigitte știa ce vrea de la viață, iar o pereche de silicoane pe care a plătit la vremea aceea 2.000 de euro, i-au dat mai multă încredere.

Brigitte a ajuns să îsi schimbe implantul mamar de două ori. Iar pentru cele două intervenții a mai plătit suma de 5.500 de euro. Odată ce a prins gustul chirurgiei plastice, nu s-a oprit doar la augmentare mamară. Câțiva ani mai târziu, vedeta a intervenit și asupra nasului, iar asta pentru că spune ea ar fi fost agresată de tatăl fiicei sale, suferind o ruptură de piramidă nazală în 2009. Intervenția a fost realizată la una dintre cele mai bune clinici din Istanbul, de către un medic renumit și a costat-o 2.500 de euro.

În 2002, Brigitte și-a augmentat buzele, dar în țară, la Timișoara și intervenția a costat-o 450 de euro, dar din păcate a fost una dintre cele mai nereușite intervenții, pentru că implantul i-a migrat în toată fața. Astfel că a fost nevoită să își scoată implantul 11 ani mai târziu, într-o clinică din Germania, fiind și cea mai scumpă procedură pe care a plătit-o vreodată - de 10.000 de euro. În prezent, Brigitte a spus că nu mai are nimic în buze și nici nu mai vrea vreodată să își bage.

O altă intervenție a fost cea de implant fesier pe care bruneta și-a făcut-o tot în Turcia, la aceeași clinică privată, unde a intervenit și asupra nasului. Iar operația a costat-o 5.500 de euro. Cea mai recentă intervenție, din 2019, a fost cea a implantului de sprâncene care a valorat 2.000 de euro. Pe lângă toate aceste intervenții, Brigitte își injectează anual botox în frunte, intervenție care o costă 200 de euro.

Cu toate că în trecut era să își piardă viața din cauza unor intervenții complicate, Brigitte a mărturisit că nu are de gând să se oprească. Mai ales că toată pasiunea pentru “tunning” a pornit dintr-o frustrare pe care a acumulat-o în mariajul cu Ilie Năstase.

“Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară și era să îmi pierd viața.” a spus Brigitte.

Cât au costat toate intervențiile

Implant mamar - 7. 500

Rinoplastie - 2.500 de euro

Augmentare buze -10.000 de euro

Implant sprâncene - 2.000 de euro

Implant fesieri - 5.500 de euro

Botox în frunte anual - 200 de euro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest