Brigitte Pastramă şi-a călcat în picioare fostul iubit! Dezvăluiri ruşinoase din intimitatea relaţiei lor

 

Brigitte Sfăt este un nume extrem de cunoscut în lumea mondenă. Fostă soţie a lui Ilie Năstase, actuală parteneră de viaţă a lui Florin Pastramă, bruneta a avut, în viaţa sa, bărbaţi care mai de care. Dar nu este şi cazul lui Cornel Oană, bărbatul cu care a avut o relație înainte de a se căsători cu Florin Pastramă.

În cadrul unei emisiuni tv, Brigitte Pastramă a vorbit deschis despre legătura amoroasă pe care a avut-o cu Cornel Oană, iar dezvăluirile nu au fost deloc unele care îi fac cinste bărbatului, ci din contră.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase era proprietara unui magazin, aflat într-un mall din Capitală, însă l-a închis. Deschisă ca întotdeauna, Brigitte a mărturisit, cu lux de amănunte, că motivul pentru care a trebuit să îl închidă a fost acela că fostul iubit a profitat de ea şi de banii ei, în timp ce era concurentă în cadrul unei competiţii. Se pare că Bogdan Oană nu a plătit chiria magazinului şi mai mult de atât, a minţit-o că a lucrat în Dubani.

"Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura. Am zis că el a lucrat în Dubai, dar nu a lucrat niciodată. El provine din Târgoviște. El este un bărbat care tot timpul m-a înșelat. El m-a părăsit de două luni într-o lună", a declarat Brigitte Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest