Brigitte Pastramă știe să le facă pe toate! De la femeie de afaceri, la muncitoare pe șantier! Imagini exclusive VIDEO

 

Deși s-au bucurat de noua afacere pe care și-au deschis-o, în urmă cu câteva luni, soții Pastramă au fost nevoiți să închidă shaormeria din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit o lume întreagă. Chiar și așa, cei doi au grijă de mica lor afacere și muncesc de zor ca totul să arate impecabil. Astfel că paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Brigitte, în timp ce zorea, mai ceva ca o albinuță.

Echipată corespunzător pentru această perioadă, cu mănuși și mască de protecție, Brigitte Pastramă s-a urcat în mașină și a plecat spre o bancă. Odată ajunsă acolo, bruneta s-a lovit de ușa închisă, dar după câteva încercări de a intra, s-a întors la mașină și a plecat, în grabă, spre shaormerie. Acolo s-a întâlnit și cu soțul ei, Florin Pastramă și, după ce au schimbat câteva vorbe, au pus osul la treabă, potrivit Spynews.ro

Între timp și-a făcut apariția un domn, înarmat cu o lopată, care a dus în curtea shaormeriei mai multe materiale de construcție și recipiente cu vopsea. Nerăbdătoare, Brigitte, cot la cot cu soțul ei, s-au apucat serios de treabă. Vopsit, mutat de lemne, de cărămizi, ce să mai, putem spune că buneta s-a făcut în sensul adevărat al cuvântului, o gospodină desăvârșită.

Chiar dacă, la început, nimeni nu credea în relația lor, iată că soții Pastramă sunt mai uniți ca niciodată. Mai mult decât atât, Florin Pastramă i-a fost alături chiar și în aceste momente, când soția sa a fost implicată în scandalul răsunător cauzat de divorțul cu Ilie Năstase.

Victima unui șantaj josnic!

 „În urmă cu un an mi-a fost spart în mod repetat contul de iCloud. Și conectări de pe alte computere și id-uri, lucru pe care l-am observat acum o lună și ceva. Mi s-au cerut sume de bani, pe care uneori le-am plătit, dar nu mai pot să le plătesc.

Am refuzat să mai plătesc, drept pentru care, s-au dat și o să se mai dea lucruri pe care am încercat să le tin secrete. Le-am și șters, dar se pare că nu s-au șters complet de pe iCloud. Dar o să mă îndrept împotriva acestor persoane care mă tot șantajează și cer bani, către persoanele abilitate”, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul jurnalului pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest