BRomania şi noua iubită, sărut pasional în miez de noapte! S-au lăsat purtaţi de val, fără să ţină cont de nimeni şi nimic/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Matei Dima, cunoscut pe internet ca BRomania, are farmec la femei, nu glumă! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins în miez de noapte, pe unul dintre cei mai râvniţi actori ai momentului, în ipostaze tandre alături de noua lui iubită!

BRomania a stat nedezlipit de iubită, minute în şir, într-un local din Capitală, după care au cutreierat străzile la pas, în timp ce îşi aruncau priviri amoroase, semn că cei doi se plac foarte mult. Uşor, uşor, amorezii au ajuns în faţa casei iubitei, acolo unde BRomania a făcut şi pasul mult aşteptat. Şi-a strâns iubita tare în braţe, după care a sărutat-o cu patos, în plină stradă!

După ce au savurat din plin acel sărut pasional, tânăra a intenţionat să plece, dar cu BRomania este cucerit de tânăra domnişoară, nu a lăsat-o să scape aşa, cu una, cu două. Din imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, cei doi s-au tachinat preţ de câteva minute, iar actorul părea că vrea să intre în locuinţă, dar încercările au fost în zadar. Chiar şi aşa, înainte să plece de lângă iubită, Matei Dima a mai sărutat-o încă o dată, cu foc şi patimă! Semn că o să îi ducă dorul tare mult!

Extrem de discret cu viaţa personală

Chiar dacă este unul dintre cele mai cunoscute personaje din România, Bromania este extrem de discret când vine vorba de viaţa personală. În ciuda faptului că a colaborat cu unele dintre cele mai frumoase femei din ţară, precum Cristina Ich şi Antonia, relaţiile pe care le-a avut cu colegele de platou, au fost întotdeauna de natură profesională, motiv pentru care paparazii Spynews.ro au reuşit să surprindă, cu adevărat, nişte imagini rare!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest