Camelia Şucu, despre cheia succesului! Sfaturi de la cea mai puternică femeie din România: „Doare perfecţiunea” VIDEO EXCLUSIV

 

Camelia Şucu este cea mai puternică femeie din România. Cu o carieră de mai bine de 20 de ani în business, aceasta a oferit câteva sfaturi nepreţuite pentru antreprenorii la început de drum, în cadrul unui interviu de colecţie, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Camelia Şucu este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România. Aceasta a oferit o lecţie de antreprenoriat pentru cei care au business-uri la început de drum. Tototdată, a vorbit despre cheia succesului, dar şi despre obstacolele şi provocările cu care s-a confruntat, pentru a ajunge până în punctul în care se află astăzi.

„Nu încercaţi să fiţi perfecte! Doare perfecţiunea. Fiţi normale, când greşiţi asumaţi-vă şi spuneţi: sunt om, am greşit. (...) Când visezi să faci ceva, trebuie să visezi arc peste ani, să îți imaginezi ideea ta, tranformată în ceva măreţ. Şi sa ştii că ai foarte mulţi paşi de făcut. Dacă vrei să devii antreprenori, trebuie să ştii că vei trăi cum nu mulţi îsi doresc să trăiască: fără prea mult timp pentru tine, fără vacanţe. Dar atunci când vei reuşi, vei trăi așa cum alţii îşi vor dori sa trăiască.” a spus Camelia Şucu, exclusiv, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest