Când femeile vorbesc, bărbaţii tac şi ascultă! Un fost mare fotbalist de la Naţională, prins în discuţiile doamnelor VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Când ieşi în oraș cu femeile, este de aşteptat sa vorbească mult şi bărbatul să nu mai aibă niciu cuvânt de spus. Prin experienţa asta a trecut şi un fost mare fotbalist de la Naţională, prins în discuţiile doamnelor, la o terasă de fiţe din Capitală.

Adrian Ilie a fost surprins de paparazzii Spynews, în timp ce era la o terasă din Bucureşti, însoţit de un bărbat şi două femei. Aceştia au petrecut câteva zeci de minute la taclale, îmbrăcaţi lejer şi destinşi.. La un moment dat, fotbalistul a rămas pe tuşă şi spunem asta pentru că, amicul lui a început o conversaţie telefonică, iar cele două doamne aveau un subiect interesant, în care Adrian Ilie nu putea să intervină.

În timp ce amicul fotbalistului vorbea la telefon, acesta asculta conversaţia doamnelor fără a deranja în vreun fel. Doar privea şi asculta. După câteva minute, prietenul lui Adrian Ilie a încheiat conversaţia telefonică, iar fostul fotbalist a început să se simtă bine şi în largul lui. A deschis conversaţia, a râs, a povestit şi s-a bucurat de razele soarelui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest