Când iese din casă, Gigi Becali nu poate să treacă neobservat! Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Gigi Becali face ce face și tot în atenţia publicului rămâne! Latifundiarul din Pipera a fost protagonistul unor scene la care nimeni nu se aştepta, iar paparazii Spynews.ro au fost pe fază şi l-au surprins pe Gigi, în flagrant.

Ştim cu toţii că celebrul milionar ţine la rânduielile creştine şi cum de curând, a fost dezlegare la peşte, îmbrăcat lejer într-o pereche de pantaloni de trening, geacă de fâş şi încălţăminte sport, Gigi Becali a urcal la volanul bolidului său şi s-a dus la o pescărie faimoasa din Capitală.

Ajuns la destinaţie nu a mai ţinut cont de regulile de circulaţie şi a parcat maşina de lux pe o trecere de pietoni. Cel mai probabil, pofta de peşte era mare, aşa că afaceristul era grăbit să cumpere produsele dorite.

Bine, noi ştim că afaceristul este asumat şi că nu îi pasă de ce spun gurile rele, iar în public se comportă ca orice cetăţean, fără fiţe şi figuri. Mai mult de atât, latifundiarul din Pipera a oferit un interviu, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars, unde a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut părinţii săi pentru el şi cât de mult le este recunoscător acestora.

„Te-a pus Dumnezeu administrator pe averea Lui. Când mama era însărcinată şi eu în pântecele ei, mama făcea chirpici, ca să facă casă. Umezeala aia din chirpici s-a transformat în dragoste, mântuire şi dragoste, şi tot ce primesc acum”. a spus Gigi Becali, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest