Când intri în locuința lui, te izbește luxul! Justin Timberlake a investit câteva milioane de dolari pentru o casă de poveste

 

Justin Timberlake are o casă de invidiat. Unde? La Hollywood, bineînţeles.


Justin Timberlake este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti  din lume. Şi dacă tot e aşa de cunoscut, milioanele de dolari vin în conturi fără număr. Drept dovadă, artistul şi-a cumpărat o vilă pe măsură. Şi nu orice vilă, una imensă de la Hollywood, în care a locuit şi frumoasa Jessica Biel.


Vila este construită în stil clasic. Dotările includ un living foarte mare, o sală de sport, un salon de masaj şi o piscină atrăgătoare. Mobilă de sute de mii de euro, obiecte de lux, şi un răsăţ...cum rar îţi este dat să vezi, de asta are parte celebrul Timberlake în fiecare zi. În casă predomină albul...

Cuibuşorul de nebunii arată  într-un mare fel! Spre etaj urcă pe o scară superbă, iar în mijlocul holului are un cadelabru care se potriveşte perfect cu decorul. Dar, cum să nu se lăfăie în lux, că la ce avere are, nici nu este de mirare! La fel ca toate celelate staruri de calibrul lui şi Timberlake duce o viaţă la care muulţi râvnesc.


Ce să mai un adevărat palat. Nu îi lipseşte nimic! Locuinţa are două etaje şi arată ca după revistă.  Şi iată ce băi are, parcă îţi este şi milă să le foloseşti.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest