Când își face Viorel Lis vaccinul anti-COVID. Detalii despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei!

 

Viorel Lis se numără printre persoanele publice din România care deja s-au înscris pe listele pentru vaccinul anti-COVID! În direct pentru „Star Matinal” de la Antena Stars, Oana Lis a dezvăluit când se va vaccina partenerul de viață, dar și care este starea de sănătate a acestuia acum.

Viorel Lis s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, din cauza vârstei înaintate, astfel că a respectat cu strictețe toate măsurile de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus, pentru a se proteja. Potrivit spuselor soției sale, fostul edil al Capitalei nu a mai ieșit din casă de o bună perioadă de timp, însă în curând acest lucru se va schimba.

Oana Lis a dezvăluit că pe data de 13 martie, partenerul ei de viață se va vaccina anti-COVID și speră ca odată cu acest lucru, viața lui să poată reveni la normal. Cât despre efectele adverse, vedeta este de părere că nimic nu poate fi mai grav pentru soțul ei decât infectarea cu noul coronavirus, mai ales că acesta se află în categoria vulnerabilă de vârstă.

„Viorel trebuie să facă recuperare și nu putem din cauza pandemiei. Așteptăm să se vaccineze pe 13 martie. Ai de ales. Vrei să mori de COVID pe loc sau vrei să mai trăiești? Este o alegere personală. Când ai deja niște probleme de sănătate, nu ai ce altceva să faci. Viorel nu a ieșit din casă de ceva timp. Este foarte greu. Și fizic te afectează. Ne e dor de viață, de prieteni. Până când să mai stăm așa închiși și singuri?”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Oana Lis a mărturisit că deși a fost o perioadă destul de grea, niciodată nu s-a gândit să îl părăsească pe Viorel Lis de care are mare grijă, susținând că s-a căsătorit din dragoste cu acesta, iar soții trebuie să își fie alături atât la bine, cât și la greu.

„Iubirea nu are limite. Eu am făcut doar ce am simțit. Unii mă pot condamna sau să mă aprecieze. Eu îmi duc crucea, nu răspund în fața nimănui. Nu se pune problema așa. Când te căsătorești, te căsătorești la bine și la greu. Pe mine mă enervează că oamenii gândesc așa. Dar trebuie să apelezi la empatie și să te gândești cum ai face tu. E ușor să arăți cu degetul și să fugi”, a mai spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest