Când se căsătoresc Jimmy Dub și iubita sa. Au stabilit data nunții!

 

Bat clopotele de nuntă în showbiz! Jimmy Dub și iubita sa vor să se căsătorească și deja au stabilit și data nunții!

Jimmy Dub și iubita sa au devenit părinții unei fetițe minunate pe care au botezat-o în urmă cu câteva luni. Acum, cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să facă pasul cel mare, astfel că deja au stabilit și data nunții și deja s-au apucat de organizarea evenimentului.

Chiar dacă nunta civilă trebuia să aibă loc anul acesta, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap, cei doi amorezi nu s-au lăsat copleșiți de ghinion și au mutat data nunții pentru anul viitor.

"Aveam de gând vara asta, dar am zis că dacă nu iese cum vrem noi mai bine nu, cununia măcar. Nu știam. Eu sunt foarte imprevizibil, acum făceam totul.”, a spus el în direct la Antena Stars.

Și a picat numai bine mutarea, pentru că una dintre dorințele arzătoare ale artistului este aceea de a fi condus la altar de fiica ei. Iar la anul acest lucru va fi posibil, pentru că va fi mai mare.

”Sperăm conform planurile noastre că la anul să fie ok. Vreau să-mi vină fata cu mine! Vrem să facem!”, a mai spus Jimmy Dub în direct la Star Matinal!

Cum se descurcă în postura de tătic

Recent, Jimmy Dub a povestit în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars că noul rol de tătic i se potriveste de minune. Artistul deja a învățat cum să schimbe și scutecele, chiar dacă la început i-a fost mai greu.

„Mi-a fost puțin mai dificil pentru că era micuță, trebuia să-i ții capul”, a spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest