Când se mărită Nicole Cherry cu alesul inimii sale: „Este prima mea relație serioasă”

 

Nicole Cherry este protagonista unei frumoase povești de dragoste de mai bine de doi ani, despre care ne-a povestit cu lux de amănunte. Mai mult de atât, „Cireșica” ne-a mărturisit și când are de gând să se mărite cu alesul inimii ei.

După ce s-a despărțit de fostul iubit, Teo Mihăescu, care a înșelat-o cu una dintre cele mai bune prietene, Nicole Cherry s-a îndrăgostit nebunește de Florin Popa. Anii au trecut, s-au mutat împreună, iar acum se gândesc și la nuntă!

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Nicole Cherry ne-a dezvăluit că deocamdată nu vor să facă nuntă, ci preferă să mai călătorească și să se bucure de viață, însă asta nu înseamnă că planurile pentru pasul cel mare nu există.

„Cireșica” ne-a mai mărturisit că este foarte fericită alături de partenerul ei de viață și se bucură că totul merge ca pe roate, catalogându-și relația cu Florin Popa, drept prima relație cu adevărat serioasă în care este implicată.

„Mai avem până acolo. Să ne bucurăm de viață, să călătorim. Atunci când sunt într-o relație, îmi place sa intru într-una serioasă. Este prima mea relație.”, ne-a spus Nicole Cherry.

Au primit binecuvântarea părinților

În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry dezvăluia că și-au cunoscut reciproc părinții și amândoi au intrat rapid în grațiile lor:  "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", a spus artista pentru click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest