Când şi unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican: "Am invitați mulți..."

 

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Mulți s-au întrebat când vor face pasul cel mare, iar răspunsul nu a întârziat să apară. În urmă cu doar câteva săptămâni, saxofonistul și-a cerut iubita în căsătorie, iar acum a oferit primele detalii despre nuntă.

Iată unde va avea loc cununia civilă, dar și cine se află pe lista de invitați! Detalii despre nunta anului 2022, chiar de la protagoniști!

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt împreună de câțiva ani și multă lume se întreba când vor face pasul cel mare. Ei bine, artistul a așteptat momentul potrivit pentru a-i pune marea întrebare iubitei lui. Artistul a dezvăluit că a cerut-o pe Claudia de soție, iar momentul a fost unul special.

„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică. Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-ale mele, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat.‘, a mărturisit Armin Nicoară, la Antena Stars.

După ce și-a cerut iubita în căsătorie, saxofonistul a oferit și detalii despre nuntă. Potrivit Fanatik, cununia civilă va avea loc în Turcia, iar printre invitații de seamă de la nuntă se numără și Georgiana Lobonț, despre care se zvonește că i-ar putea fi chiar nașă de cununie.

Petrecerea va continua într-o locație exclusivistă, în Antalya, unde familia și prietenii le vor fi alături într-un moment așa de important.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest