Când vine vorba de aprovizionare pentru izolare, Ianis Zicu nu ține cont de nimic! Cum a sfidat legea fostul fotbalist/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Repede și iute, driblează și Ianis Zicu printre mașini, în trafic pentru a-și face provizii. În plină pandemie de coronavirus, fostul fotbalist a vrut să se asigure că are toate cele necesare izolării, așa că nu a ținut cont de nimeni și nimic, nici măcar de lege, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Se pare că virusul care a făcut ravagii în lume pare să nu-l sperie pe fostul jucător, asta pentru că acesta a ieşit din casă fără nicio măsură de protecţie: fără mască, mănuşi sau dezinfectant la el. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri și s-a urcat la volan, după care s-a îndreptat către cel mai apropiat magazin alimentar.

După ce a umplut coșul și a plătit, Ianis Zicu a ieșit cu o plasa plină de produse alimentare, iar apoi s-a îndreptat către atutoturismul său parcat, undeva, în apropiere. A lăsat cumpărăturile pe bancheta din spate, s-a dezbrăcat de geacă pentru a se face mai comod, s-a urcat la volanul bolidului său și s-a îndreptat spre casă. Însă ce a urmat, nu prea-i face cinste.

Dacă pe drumul spre magazin, Iani Zicu a respectat Codul Rutier, ei bine, la întoarcere, lucrurile au stat diferit. Grăbit, fostul jucător nu a mai ținut cont de nimic. Și a întors mașina fix pe dubla linie continuă, chiar dacă se aflat în plin trafic. Apoi, fostul fotbalist și-a continuat liniștit drumul spre casă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest