Când vine vorba de satisfacerea poftelor culinare, fosta soție a lui Sabin Ilie nu ține cont de nimic! Nici măcar de Codul Rutier! VIDEO

 

Când te loveşte foamea uiţi de toate! Chiar şi de regulile de circulaţie. Fosta soţie a lui Sabin Ilie a comis-o ziua în amiaza mare, iar ghinionul ei că totul a fost filmat de către paparazzii Spynews.ro.

Toate în viață costă, chiar și mofturille! Avem una bucată fostă de fotbalist celebru care a ieșit la cumpărături și care a atras atenția paparazzilor! Leta Ilie, căci despre ea este vorba, nu ține cont de reguli când se află la volan. Astfel că blondina a parcat direct pe trotuar, a coborât liniștită și a intrat în magazin.

Fosta soție a lui Sabin Ilie a făcut repede câteva cumpărături și cu toată viteza înainte a pornit înainte. Un pic de vânt și era gata să îsi arate posteriorul, la ce fustă scurtă a scos din garderobă. Dar noroc că a ținut fustița cu ea. Imediat după ce a pus cumpărăturile în mașină, a dat puțin cu spatele și a plecat în mare trombă.

A fost surprinsă în compania fostului soț al unei cântărețe celebre

După divorțul de fostul golgheter al României nu s-a mai scris nimic de viața amoroasă a Letei Ilie... până în urmă cu puțin timp. Vigilenți ca de obicei, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe fosta soție a lui Sabin Ilie cu nimeni altul decât fostul soț al Corinei Bud, bărbatul cu care arista a fost măritată și cu care are un copil.

La lăsarea întunericului, Leta Ilie se dădea jos din autoturismul omului de afaceri, iar repede, fara sa o observe nimeni s-a urcat în propriul autoturism. Desigur că paparazzii Spynews.ro au surprins totul, iar ce spera Leta că va rămâne ascuns, a fost dezvăluit!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest