Când vine vorba de siguranța familiei sale, fiica lui Florin Salam nu se joacă! Ce măsuri de siguranță și-a luat, în plină pandemie/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Betty Salam nu iese din casă fără să îşi ia toate măsurile de precauţie. Paparazzii Spynews au surprins imagini cu artista în timp ce se afla la cumpărături.

Betty Salam nu se joacă cu regulile de siguranță luate în această perioadă, de autorități, pentru combaterea răspândirii infecției cu COVID-19. Proaspăta mămică a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, la cumpărături, dar nu oricum, ci pregătită ca la carte.

Nici gând să iasă din casă fără mască de protecție! Fiica lui Florin Salam a ieșit la cumpărături, alături de soțul ei, iar paparazzii Spynews.ro, vigilenți ca de obicei, i-au surprins pe cei doi, în timp ce își cumpărau cele necesare.

Bine, nu au cumpărat ei cine știe ce. Mai mult au vrut să își facă poftele. Și chiar dacă au ieșit până la magazin, Betty a avut grijă să arate impecabil. Și în ciuda temperaturilor, nu tocmai prietenoase, artista a optat pentru un costum lejer, negru, potrivit, mai degrabă, pentru sezonul primăvară-vară. Outfit-ul a fost accesorizat cu o pereche de încălțări sport și cu masca de protecție nelipsită.

Adevărul este ca atât Betty, cât și soțul ei aleg să aibă un stil de viață sănătos. Așa ca au cumpărat numai sucuri naturale și batoane proteice. După ce au făcut cumpărăturile, cei doi au mai schimbat câteva vorbe, apoi au urcat în bolidul de lux și s-au îndreptat spre casă, acolo unde stau în autoizolare.

Înainte să se ajungă pandemia de coronavirus și în România, Betty a fost invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, unde și-a prezentat părerea despre ideea de carantină. „Mulți oameni nu pot înțelege că trebuie să stea în casă, fară să facă nimic. Asta este situația. Trebuie să evităm orice, ca să fim mai precauți și să avem grijă de noi.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest