Carantina, sursă de inspirație pentru Mihai Bendeac! Cum face față autoizolării/ VIDEO

 

Dacă pentru mulți carantina e un chin, pentru Mihai Bendeac este prilejul ideal de a scrie! Actorul este unul dintre cele mai îndrăgite personalități din România și a dezvăluit cum îsi petrece timpul, în autoizolare, cât și ce crede despre contextul actual.

Mihai Bendeac o publicat un filmuleț pe pagina sa personală, unde a dezvăluit că starea de carantină, care pentru mulți reprezintă o noutate, pentru el este un obicei de mai bine de 20 de ani. Actorul a mărturisit că ori de câte ori îsi doreste să scrie schech-uri noi, se baricadează în casă, își pune muzică relaxantă de fundal și începe să creeze.

„De când mă știu încercați să vă gândiți la această stare în care sunteți în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având niște minime provizii, de afară vreme urâtă. Asta fac eu de 20 de ani  ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc. Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu știu ce”, a spus Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

Mai mult de atât, juratul emisiunii de comedie „iUmor” a spus că deși este un veteran când vine vorba de autoizolare, contextul actual în care se află întreaga lume, îi dă fiori pe șira spinării.

„Numai că acum ea devenind complet și irevocabil realitate, în sensul în care e și stare de urgență, sunt și goarnele, e și vreme urâtă afară, e și... e totul, e  complex, mi s-a făcut un pic frică.  Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”, le-a mai transmis actorul internauților.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest