Care au fost ultimele cuvinte pe care Adina Buzatu le-a auzit din partea tatălui său, în timp ce se afla pe patul de moarte

 

Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Adina Buzatu a izbucnit în lacrimi, în timp ce a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care tatăl ei i le-a adresat de pe patul de moarte!

Deși au trecut mai bine de șase ani de când tatăl ei a murit, Adina Buzatu încă suferă din cauza dispariției celui care i-a at viață și care i-a fost alături necondiționat. Bărbatul a fost răpus de un accident cerebral vascular, ajungând să fie paralizat la pat, intubat si dependent de ajutorul persoanelor din jur. Și în ciuda eforturilor medicilor care s-au ocupat de el, nu a mai putut fi salvat, fiind trimis acasă, iar cei dragi așteptându-se la tragedie.

Și chiar dacă știa că tatăl ei nu mai are nicio șansă de supraviețuire, Adina Buzatu a sperat până în ultima clipă că se va întâmpla o minune. Cu ochii în lacrimi, stilista a povestit că în ziua în care părintele ei a murit, acesta și-a luat “la revedere” atât de la ea, cât și de la nepoata sa, iar în momentul în care a făcut contact vizual cu Sara, a părăsit lumea aceasta.

 „A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara. Practic, ne-a așteptat. Mă duceam în fiecare zi să-l văd, am fost la el, ne-am luat „la revedere” cumva, am simțit. Se uita în ochii mei, mă ținea de mână și-mi zice: „o să fii bine, nu?”. Apoi eu am plecat și a venit Sara, a trecut de la școală. Tata dormea și femeia care o ajuta pe mama să stea cu el zice: „hai să-l trezim, că se bucură când se vede”. Un minut a durat toată povestea asta. A văzut-o, și-a luat „la revedere”, Sara a plecat și la un minut după aceea s-a stins. Aștepta să o vadă, să-și ia „la revedere”. (...) Am aflat vestea la telefon. Plecasem de la el, am ajuns la magazin și între timp m-a sunat mama. Ne așteptam, că era în pat de ceva timp, dar niciodată nu e ușor. Pierderea unui părinte toată viața te urmărește. Îți revii, dar îți lipsește. Mie-mi lipseau sfaturile lui, pentru că era extrem de înțelept, de echilibrat”, a spus Adina Buzatu la “Star Matinal”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest