Care e cel mai mare regret al lui Mihai Bendeac. „A fost oribil. Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”

 

Mihai Bendeac e unul dintre cei mai apreciați actori în România. Urcă și pe scena teatrelor, dar e prezent și în emisiuni de televiziune, este juratul show-ului „iUmor”, de la Antena 1. În ultima perioadă, actorul oferă foarte rar interviuri despre viața lui personală, preferă să vorbească doar despre carieră.
 
Iată că acum, Mihai Bendeac și Cătălin Măruță au stat față în față după ce actorul a spus că e hărțuit. Vedeta de la Antena 1 a răspuns cu sinceritate mai multor întrebări. Prezentatorul nu s-a ferit și l-a chestionat în diverse subiecte pe actor. „Care e cel mai mare regret al tău?”, a spus Măruță, iar Bendeac a adus-o în discuție pe mama lui. „Cel mai mare regret pe care îl am e că într-o situație absolut tâmpită am urlat la maică-mea. Asta e cel mai mare regret al vieții mele, e o chestie pe care n-o s-o iert vreodată.
 
Era vorba despre niște lucrători care lucrau la apartament și era vorba că mai bine luam o firmă ca să nu lucrăm cu nea Gică sau Dorel, iar la un moment dat am urlat foarte tare la maică-mea, după care m-am dus acasă și am început să plâng, a fost oribil, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”, a povestit Mihai Bendeac pe YouTube. Mulți ani, Mihai Bendeac a încercat să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, însă apoi s-a lăudat cu mama lui, cu fratele, cu tatăl pe rețelele de socializare. El și cea care i-a dat viață au colaborat la cartea „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”. Emilia Bendeac este de profesie asistentă medicală. De-a lungul anilor, ea a acordat mult prea puţine interviuri şi a bifat şi mai puţine apariţii publice la braţul fiului său.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest