Care este afecțiunea de care suferă copiii lui Adrian Minune. Poate avea consecințe grave

 

Moștenitorii lui Adrian Minune nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor! Copiii celebrului manelist au vorbit în detaliu despre afecțiunea cu care se confruntă și cum netratarea ei poate duce la probleme destul de grave pe viitor.

Fiul lui Adrian Minune îi calcă pe urme tatălui său în ceea ce privește pasiunea pentru muzică. Din păcate, băiatul are probleme care netratate pe termen lung pot avea consecințe grave. Adrian Minune Jr. a mărturisit că se confruntă cu o gravă afecțiune modernă și anume: insomniile.

Micul artist a transmis un mesaj prin care se înțelege că problema lui de sănătate a ajuns într-un stadiu insuportabil. Sora lui Adrian Minune Jr. a dezvăluit că se confruntă exact cu aceeași afecțiune. În cadrul unui filmuleț pe instagram, Karmen a mărturisit că nu mai poate dormi nopțile, din cauza programului pe care l-a avut în ultima vreme.

Mai mult decât atât, Karmen a avut și probleme grave stomatologice care i-au adus mari dureri. A apelat la mai multe medicamente, iar fanii i-au pus un diagnostic care a înfuriat-o enorm pe artistă. Și anume că ar avea coronavirus!

Însă fiica lui Adrian Minune a lămurit cu rapiditate lucrurile: „Cum să mă întrebi dacă am coronavirus, cum? Nu am... pastilele sunt pentru o măsea care mă doare!” a scris Karmen Minune pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest