Care este plăcerea nevinovată a Ramonei Gabor? Imagini incredibile cu bomba sexy/ VIDEO

 

Ramona Gabor are o viaţă la care unii doar visează! Frumoasa şatenă face ce face şi reuşeşte să ajungă prin cele mai exclusiviste locuri, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.

Când vine vorba de preparate care mai de care mai fine, nu se dă înapoi şi consumă fără graniţe. Pentru că are o siluetă de invidiat, Ramona Gabor îşi permite, din când în când, să facă aroganţe de genul. Mai ales dacă te loveşte poftele!

Ramona Gabor şi-a satisfăcut toate poftele, chiar dacă a trecut de 18:00, ora după care se presupune că nu ar mai trebui să mănânci. Dar atuanci când vine vorba de preparatele renumite al lui Salt Bae, nu mai ţii cont de nimic!

Iar bucătarii de la îndrăgitul restaurant au grijă ca totulsă fie la superlativ. Carnea bine condimentată, tăiată în felii perfecte arată tare bine. Dar cum facem cu cartofii prăjiţi, Ramona? Nu au cam multe calorii? Ca şi cum toate aceste nu erau suficiente, Ramon Gabor şi-a comanat şi un desert, renumit în restaurantele lui Salt Bae.

Bine, nu ne facem noi griji referitor la silueta Ramonei. Suntem siguri că are grijă la dieta sa, şi dacă acum s-a delectat cu preparatele delicioase, cu siguranţă va avea grijă să mânâce salată zille următoare.

Este tratată regeşte în Dubai

La împlinirea vârstei de 31 de ani, Ramona a fost tratate ca o regină. Petrecerea a avut loc în unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Dubai, unde şatena s-a delectat cu cea mai scumpă şampanie. Drept desert a primit un tort special, dar şi un buchet imens de trandafiri. Iar pentru ca o dată pe an este ziua ei, frumoasa vedetă a primit mâncarea pe o tavă în formă de vioară.

"Ce aniversare frumoasă am avut noaptea trecută și toate mulțumirile mele merg spre încântătoarele mele prietene, care mi-au făcut ziua atât de specială cu urările lor, surprizele pe care mi le-au făcut și căldura din inimi", a spus Ramona Gabor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest