Care sunt vedetele care au renunţat la verighetă. Iată ce se întâmplă în căsniciile celor mai mediatizate cupluri din showbiz! VIDEO

 

Vedetele care au renunțat la verighetă! Am aflat ce se întâmplă în căsniciile celor mai mediatizate cupluri din showbiz și care este adevărul care stă în spatele deciziei de a renunța la simbolul uniunii.

Adevărul îl știu doar ei! Deși au ignorat toate zvonurile legate de un posibil divorț, Anda Adam și soțul ei au renunțat la verighete, iar acesta nu este singurul semn că există mai multe probleme în relația lor. Vedeta și Sorin au format unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz, dar chiar și așa, gurile rele susțin că cei doi au divorțat sau că sunt pe punctul de a se despărți definitiv, în ciuda faptului că sunt părinții unei fetițe minunate.

Zvonurile au fost alimentate de gestul amândurora de a nu se mai urmări pe rețelele de socializare. Ba mai mult de atât, nici pozele cu ei împreună nu mai există pe conturile lor personale.

Sătul de toate speculațiile din presă, Sorin a pus piciorul în prag și a spus ce relație există, de fapt, între el și Anda Adam. Astfel că soțul artistei a publicat o imagine cu el și cu vedeta, și cu fiica lor, împreună, pe contul de socializare. Dar verighetele... tot lipsesc.

Un alt cuplu care a renunțat la verighete îl formează și Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Partenera de viață a artistului a elucidat misterul și a mărturisit că dacă bijuteriile lipsesc de pe degetele lor, asta nu înseamnă că nu se mai înțeleg.

Dacă vreți ce cupluri mai sunt pe lista vedetelor care au renunțat la verighetă, atunci dați play clipului de mai jos și aflați!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest