Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soțul altei femei: "Mi-a spus că divorţează şi rămâne cu ea!"

 

Carmen de la Sălciua a fost acuzată că a spart casa unei femei. Cântăreața formează o relație cu un cunoscut om de afaceri, care se pare că ar fi fost căsătorit în momentul în care s-a cuplat cu artista. Fosta soție a bărbatului a făcut primele declarații despre scandalul momentului.

Carmen de la Sălciua declara, în urmă cu puțin timp, că iubește din nou și că este extrem de fericită. Ei bine, nu se gândea nimeni că vedeta urmează să fie implicată într-un scandal de proporții. Bianca Emanuela, soția bărbatului cu care artista este cuplată, susține că ea este cea care i-a destrămat căsnicia.

Ba chiar mai mult, cântăreața recunoaște că este într-o relație cu omul de afaceri, însă susține că nu ea ar fi de vină pentru cele întâmplate.

În urmă cu puțin timp, Carmen de la Sălciua a fost implicată într-un scandal de proporții. Cântăreața a fost acuzată de o femeie care i-a destrămat căsnica cu soțul ei. Bianca Emanuela susține că a simțit că relația cu partenerul ei nu mai este la fel și că este vorba de ceva la mijloc.

Ba chiar mai mult, ar fi aflat de mai mulți apropiați faptul că soțul ei o înșală. Însă, toate aceste zvonuri au fost confirmate în momentul în care a văzut portofelul lui într-o fotografie postată de Carmen de la Sălciua. Ulterior, aceasta a mai aflat că aceștia chiar au plecat într-o vacanță împreună.

„El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber.”, a declarat pentru SpyNews Emanuela Bianca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest