Carmen de la Sălciua, adevărul despre ce a făcut-o să îi mai acorde o şansă lui Culiţă Sterp: „Am crezut cu tărie”

 
+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp reprezintă unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. După multe împăcări şi despărţiri, iată că într-un final s-au decis că nu pot trăi unul fără celălalt, aşa că au pornit împreună pe acelaşi drum. Iar pentru că multe persoane s-au întrebat ce stă, de fapt, la baza împăcării lor, iată că artista a făcut lumină şi a dezvăluit adevăratul motiv datorită căruia i-a mai acordat o şansă fostului soţ.

După un mariaj eşuat, finalizat cu un divorţ, iată că lucrurile au luat o întorsătură bruscă pentru Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp. Cei doi artişti trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care au încununat-o cu o vacanţa de vis la ski, iar după o perioadă în care nici nu au infirmat, nici nu au confirmat zvonurile despre împăcare, acum, Carmen de la Sălciua a dat cărţile pe faţă şi a vorbit deschis despre ce anume a făcut-o să revină în braţele lui Culiţă Sterp.

”Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii!Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest