Carmen de la Sălciua, dezvăluire șocantă! Era să moară asfixiată din cauza rinoplastiei: „Nu puteam să respir”

 
+2 click pentru
galerie

Nu mai este un secret că artista, Carmen de la Sălciua, a apelat de nenumărate ori la operațiile estetice. Dar ce nu face femeia pentru o frumusețe fără cusur? Bruneta a făcut sacrificii extrem de mari și spunem asta pentru că intervențiile chirurgicale i-au cauzat foarte multă suferință.

În cadrul unui Q&A cu fanii săi, pe pagina de instagram, Carmen de la Sălciua a povestit că una dintre cele mai dureroase intervenții estetice suferite a fost rinoplastia, din cauza căreia timp de șase zile a avut probleme cu respirația, fiind la un pas de asfixiere.

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, a povestit Carmen de la Sălciua pe Instagram.

De-a lungul anilor, fosta soție a lui Culiță Sterp a făcut schimbare după schimbare, din dorința de a arăta perfect. Artista a trecut de multe ori pe cabinetul medicului estetician. Seria transformărilor a început timid, cu mici ajustări la față, iar ca tabloul să fie complet, bruneta s-a asigurat că are și un xâmbet impecabil.

Nemulțumită și de forma nasului, Carmen a recunoscut că a apelat la rinoplastie, datorită căreia i s-a schimbat complet fizionomia. Nici buzele nu au scăpat de o modificare, așa că vedeta a decis să le mărească și să contureze. Zis și făcut!

Însă există și părți ale corpului unde nu a trebuit să intervină, pentru că Mama Natură a fost destul de generoasă. „Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta', a povestit Carmen într-o discuție cu fanii săi, pe Instagram.

Dar nu doar cu nasul a avut o problemă artista, ci și cu kilogramele în plus. Iar dacă în urmă cu câțiva ani se putea vedea cu ușurință silueta ușor durdulie, acum, celebra cântăreața are un corp tras prin inel datorită sportului și a unei alimentații corecte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest