Carmen de la Sălciua, la limita răbdării, după ce a fost atacată de un internaut: „Merit să fiu ucisă cu pietre”

 
+2 click pentru
galerie

Odată cu statutul de vedetă, vin și câteva părți neplăcute, pe care orice persoană publică le-a experimentat până acum. Printre ele se numără și Carmen de la Sălciua care nu este deloc străină criticilor și comentariilor mai puțin plăcute, astfel că deja și-a format un mecanism de autoapărare, pe care îl folosește ori de câte ori are ocazia.

Interpreta de muzică de petrecere a postat, recent, pe contul său de socializare o fotografie în care s-a comparat, din punct de vedere fizic, cu Michael Jackson. Nici bine nu a încărcat-o că un internaut s-a arătat jignit de comparația artistei, astfel că i-a scris o serie de cuvinte dure.

„Cum îți permiți să găsești o asemănare cu un superstar, iar tu o fată de la țară cu o voce mediocră?!”, a fost mesajul internautului.

Iar pentru că nu este pentru prima dată când Carmen de la Sălciua a fost pusă într-o asemenea ipostază, cântăreața i-a dat un răspuns acid, dar destul de indiferent față de reacția internautului.

„Nu-i așa că merit să fiu ucisă cu pietre?”, i-a răspuns cântăreața, celui care s-a simțit ofensat de comparația artistei. Mai mult de atât, Carmen de la Sălciua a adaugat și un emoji prin care a dat de înțeles că nu au deranjat-o deloc cuvintele rele pe care le-a primit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest