Carmen de la Sălciua, mesaj dur pentru Culiţă Sterp, după ce a blocat-o pe internet! „Peste noapte a trecut iubirea?”

 

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au mai încercat o dată să îşi refacă povestea de dragoste, iată că arcul încă are săgeţi, iar de data aceasta, Carmen de la Sălciua le-a folosit pe Culiţă Sterp. Astfel că, artista a scris un mesaj destul de tranşant, care îl viza pe fostul partener, după ce acesta a blocat-o pe conturile de socializare.

Dragoste cu sila, nu se poate! Lucru cunoscut, de altfel, şi de Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua. Aşa că după ce au văzut că nu mai rezonează cum o făceau odinioară, cei doi au decis să se despartă, definitiv, de această dată. Şi când toate lucrurile păreau că s-au aşezat pe făgaş normal, mesajul recent al artistei a făcut lumină şi a arătat care este adevărata situaţie între ea şi Culiţă Sterp.

Vizibil deranjată de gestul lui Culiţă Sterp de a o bloca pe reţelele sociale, Carmen de la Sălciua a scris un mesaj în care l-a tras la răspundere pe fostul partener de viaţă, reproşându-i că sentimentele de dragoste nu se pot duce „doar cu un click”.

”Azi iubești un om...mâine îl blochezi! Peste noapte a trecut iubirea? S-a născut omul ală care să-și anuleze sentimentele printr-un block? Nu putem să rezolvăm totul în viață doar cu un click! Inima nu e o jucărie”, a scris artista pe pagina sa de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest