Carmen de la Sălciua, schimbare după schimbare, de dragul admiratorilor! La ce intervenţii estetice a mai apelat!

 

Carmen de la Sălciua s-a transformat radical de-a lungul anilor. Nu mai seamănă deloc cu fata simplă care a apărut prima dată în lumea mondenă. Chiar şi numele şi l-a schimbat de dragul scenei, numele ei real fiind Carmen Racolta. Îşi face schimbare după schimbare şi nu pare să se oprească, pentru că vrea să arate perfect.

Carmen de la Sălciua a încercat să îşi schimbe aspectul fizic prin mai multe metode. Pentru a ajunge la o siluetă de vis, focoasa bruetă s-a apucat de sport si merge la sală aproape zilnic. Dar asta nu este tot! Cântăreaţa vrea să aibă grijă ce mănâncă pentru a-şi păstra corpul de bombă sexy. Aşa că a apelat la un regim sănătos.

Carmen nu a fost mulţumită doar cu un corp de bombă sexy. A vrut şi o frumuseţe fără cusur, aşa că a decis să treacă pe la medicul estetician pentru a face cateva ajustări la faţă. Cântăreaţa a trecut printr-o operaţie de rinoplastie din dorinţa de a avea un nas mult mai mic. Nu s-au schimbat doar dimensiunile nasului, ci şi cele ale buzelor. Vedeta şi-a dorit buze mai voluminoase şi mai bine conturate. Aşadar, bruneta îşi injectează constant acid hialuronic.

Deşi în urmă cu ceva timp Carmen a ales să îşi tundă părul, aceasta mai apelează din când în când şI la extensii. Îi mai lipsea zâmbetul impecabil, aşa că l-a rezolvat imediat cu niste faţete.

Dacă de aspectul fizic se ocupa cu grijă, în viaţa personală nu prea are ce să ajusteze pentru că lucrurile nu ţin doar de ea. Dar face eforturi să fie fericită. Chiar dacă a trecut, din nou, printr-o desparţire de fostul ei soţ, Culiţă Sterp, artista pare să fie mai bine ca oricând şi nu se sfiieşte să le arate fanilor acest lucru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest