Carmen Şerban, mărturisiri cutremurătoare! Artista a presimţit moartea tatălui său VIDEO

 

Carmen Şerban este o femeie puternică, iar experienţele prin care a trecut, au făcut-o femeia de astăzi. Arista şi-a pierdut tatăl, la începutul acestei toamne şi a presimţit tragicul eveniment. În cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, celebra cântăreaţă a vorbit despre unul dintre cele mai grele momentel ale vieţii sale.

Chiar dacă relaţia cu tatăl său era una frumoasă, acesta nu a susţinut-o în drumul artistic. Carmen Şerban a mărturisit că începuturile carierei sale au fost grele, mai ales că părintele său avea o concepţie greşită despre cântăreţe, motiv pentru care timp de 10 ani a avut cu totul alte meserii, pentru a-i fi pe placul tatălui său.

„Eu am avut o relaţie foarte frumoasă cu tatăl meu şi necondiţionată. În condiţiile în care, tatăl meu nu m-a sprijinit în cariera mea artistică. Ba din contră, a spus că nu îmi dă voie să mă apuc de muzică, deoarece cântăreţele sunt uşuratice. Până la urmă i-am demonstrat, fără sa vreau, pentru că eu oricum primii 10 ani am cântat fără să iau bani. Făceam contabilitate, pâine, confecţioneră încălţăminte şi alte meserii, pentru că am pornit pe drumul ăsta ca un hobby. Nu mă aşteptam niciodată că o să fac meserie din asta.” a spus Carmen Şerban.

În ciuda faptului că tatăl său era bolnav, gândul că era în viaţă şi îl putea vedea, o consola. La un an de la moartea acestuia, Carmen Şerban a povestit că exact cu o zi înainte ca părintele său să treacă la cele veşnice, aceasta a presimţit ce urmează să se întâmple, tocmai de aceea a fugit într-un suflet la Timişoara, în oraşul natal.

„Am avut un feeling foarte puternic şi am fugit acasă. Pe 14 septembrie nu mai vorbea deloc. Vineri pe 13 am intrat în studio şi am zis că trebuie să înregistrez repede vocea şi să fac piesa pentru tatăl meu. Am înregistrat vocea vineri seară, simţeam. Şi sâmbătă am fugit la Timişoara, iar sâmbătă trebuia să cânt la Bruxelles şi mi s-a anulat cântarea. Eu în noaptea aia am alergat spre Timişoara şi am ajuns, şi l-am mai prins pe tata şi am reuşit să mai stau câteva ore cu el. (...) Astăzi se împlineşte o lună de când tatăl meu a plecat. Nu pot să spun că a murit, eu spun că a plecat şi mereu o să vorbesc despre el la timpul prezent, pentru că el este mereu prezent în sufletul meu. Nu mai sunt un copil de când a plecat tata, acum sunt un om matur, nu mai sunt fetiţa lui tata. Eu am avut o relaţie foarte frumoasă cu tatăl meu", a spus Carmen Şerban la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest