Carmen Şerban se pregăteşte să le dea "boom" fanilor! Anunţul pe care l-a făcut în direct

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Şerban a fost invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", unde a vorbit despre activitatea intensă pe care a avut-o în ultima vreme. Vedeta a mers la cursuri de specializare pe în domeniul regiei şi a editării video.

"Mai am o săptămână de şcoală, dau examen. Să văd dacă trec peste examen. Am să fiu editor TV şi regizor de scenariu, de montaje. A fost un hop şi este un hop, al meu. Am luat şi ore în particular între timp. Îmi doresc chestia asta. Am făcut câte ceva dar încă mai am de învăţat. Am învăţat să fac editare de imagini, să le selectez, să pun nişte disolve-uri... Timpul e destul de limitat, dar na. Am făcut zece videolcipuri, pe care urmează să le scot pe piaţă... De atâţia ani nu am făcut niciunul şi acum am făcut zece odată. Aşa sunt eu, când mă organizez, mă organizez, când sunt în lene, sunt în lene. Am să le public pe toate odată, ca să aibă fanii mei ce vedea", a mărturisit Carmen Şerban.

Cine este Carmen Şerban
Carmen Șerban este o cântăreață de manele și muzică etno. Ea a avut colaborări cu artiști precum Adrian Minune (8 albume) și Nicolae Guță. Alte colaborări includ două albume alături de Irina Loghin și două albume împreună cu Romică Țociu și Cornel Palade. Cel mai mare succes solista l-a înregistrat cântând solo, albumele sale având vânzări impresionante de fiecare dată.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest