Carmen Şerban, zi de naştere celebrată într-un mod inedit! Care este cea mai mare dorinţă a artistei/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

De când tatăl ei nu mai este printre noi, Carmen Şerban s-a apropiat şi mai mult de Dumnezeu. Tocmai din acest motiv, a ales să îşi serbeze ziua de naştere într-un loc plin de credinţă, alături de mama ei şi de câţiva prieteni apropiaţi.

De ziua ei, Carmen Şerban nu şi-a dorit altceva decât să aibă parte de linişte şi multă credinţă. Şi-a strâns câţiva prieteni şi a decis să plece la Mormântul Sfânt, în Ierusalim. A luat-o şi pe mama ei, care a ieşit pentru prima dată din ţară. Singura ei dorinţă a fost să se împace cu gândul că tatăl ei nu mai este, de aceea a şi ales să fie înconjurată de pace, multă credinţă, să fie mai aproape de Dumnezeu. Decesul părintelui ei a fost un moment foarte dureros pentru artista de aceea şi-a ales drept cadou acest pelerinaj.

Anul care a trecut a fost foarte greu pentru Carmen Şerban. "Tati", asa cum îl alinta artista, a avut multe probleme de sănătate pentru care ea, ca o fiica iubitoare, a fost mai mereu pe drumuri. A făcut săptămânal naveta la Timişoara pentru a avea grijă de el. Incurajările şi sfaturile tatălui ei acum îi lipsesc. Chiar artista a spus că abia acum este matură. Până la nefericitul eveniment, era fetiţa lui tata.Timpul a ajutat-o să se obişnuiască cu gândul că nu mai este lângă ea fizic dar îl simte mereu aproape, este în sufletul ei. legatura dintre ei a fost atat de puternica, incat Carmen Şerban a avut premoniţii legate de moartea parintelui ei.

Credinţa a fost cea care i-a fost de mare ajutor. Carmen a putut să treacă peste orice temere, dezamăgire sau răutate. Nu numai că a ajutat-o, dar a devenit un om mai bun, mai darnic şi mai aproape de Dumnezeu.

"De ziua mea, care a fost pe 02 Martie, mi-am oferit cel mai frumos cadou, un mic pelerinaj la locurile sfinte. Inițial, am vrut ca să merg doar singură, însă până la plecarea spre Țara Sfântă, am devenit un grup de 12 persoane, format din rude, prieteni și colegi. Mi-a fost alături inclusiv mama mea, care a călătorit pentru prima oară în viața ei, cu avionul. Totul a fost plăcut, interesant și relaxant! Sper că în curând o să repet figura, mai ales pt faptul că m-am descurcat foarte bine și în postura de organizator al acestei călătorii! O primăvară frumoasă, tuturor! 🙏❤️🎵🍀🌸", a scris Carmen Şerban pe internet.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest