Cartonaș galben pentru Alex Chipciu! Cum a încercat să „dribleze” măsurile de siguranță împotriva pandemiei de coronavirus! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ce avem noi aici? Un fotbalist, cu un echipament sportiv pe el, care se plimbă pe străzile din Capitală. Dar să nu-i spunem chiar „plimbare”, că la cum este îmbrăcat, sigur a ieșit sa facă ceva mișcare. Ceea ce înseamnă că virusul de temut nu-l sperie deloc pe Alex Chipciu. Dacă acum câteva zile era surprins la cumpărături alături de soție, iată că nu stă nici departe de sport.

Când toată lumea s-a conformat regulilor impuse de autorităţi să îşi continue activităţile acasă, lui Chipciu nu-i ajunge spaţiul vilei în care locuieşte, motiv pentru care a ieşit să dea o tură. Antrenamentele îi lipsesc, asta e clar. Dar ce ne facem cu măsurile de protecţie? În loc de mască, a purtat un guler până la ochi. E de lăudat faptul că se antrenează şi are grijă de silueta sa de sportiv, dar primeşte cartonaş galben pentru că nu a respectat măsurile de siguranţă. Data viitoare sperăm să nu mai fi prins pe picior greşit.

A dat iama în magazine pentru provizii

În urmă cu câteva zile, Chipciu și partenera de viață au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro, în timp ce au făcut o serie de cumpărături bogate în produse alimentare și de curățenie, semn că se pregăteau pentru izolare, chiar dacă acțiunile sportivului de mai sus, nu arată asta.

Printre achizițiile celor doi se aflau un bax de lapte, unul de zacuscă, sucuri, produse de curățat, detergenți, apă și chips-uri. Odată ajunși la autovehiculul de lux, au demonstrat că fac o echipă bună și au urcat amândoi proviziile în mașina de mii de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest