Casa lor, ruptă din basmele cu prinţi şi prinţese! Sportivii celebri trăiesc într-un lux orbitor

 

Sunt admirați de toată lumea, sunt celebri și după ani de muncă în sălile sau pe terenul de antrenament, au ajuns să se bucure de banii pe care i-au câștigat. Sportivii cunoscuți în toată lumea trăiesc în case de un lux orbitor.

Ana Kournikova nu este doar o sportivă cunoscută. A devenit celebră și pentru relația cu artistul Enrique Iglesias şi pentru că nu ține cont de bani, jucătoarea de tenis și-a achiziționat o casă în Miami în valoare de 26 de miioane de dolari. Fabuloasa vilă include un teren de sport imens și este înconjurată de palmieri și foarte multă verdeață. Casa de lux este situată pe marginea unui lac, unde vedeta obișnuia de cele mai multe ori să se plimbe cu barca privată. În timpul liber, rusoiaca se poate relaxa în interiorul grădinii, acolo unde o așteaptă o piscină imensă.


Michael Jordan este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de baschet din lume, iar casa sa este de-a dreptul superbă. Este o proprietate imensă, cu o mulţime de facilităţi, interiorul este cât se poate de elegant şi cuprinde, printre altele, o sală de conferinţe, o sală pentru poker, o sală media, propriul cinematograf, un teren de baschet de dimensiuni reale, o sală de fitness şi un garaj cu 14 locuri de parcare. Camerele sunt mari, atât dormitoarele, cât şi livingurile, care sunt decorate într-o manieră minimalistă şi elegantă, iar în spatele casei, se află o piscină cu acoperiş retractabil, dar şi un teren de golf.

Pentru că este situată într-o zonă rezervată oamenilor cu bani, casa lui Michael Jordan este învecinată cu proprietăţile câtorva jucători de golf celebri, printre care Tiger Woods şi Rory McIlroy. Terenul de golf din spatele casei este imens, dar sportivul are suficient timp la dispoziţie ca să se joace cu prietenii sau chiar cu vecinii săi. Toată casa are un sistem de ventilaţie ultramodern, astfel că Michael Jordan va putea fără probleme să-şi fumeze trabucurile fără să deranjeze pe nimeni. Conform specialiştilor în domeniu imobiliar, casa, a cărei construcţie a durat 3 ani şi a costat 29 milioane de dolari, este cea mai impozantă locuinţă din luxosul Palm Beach County.

Soţii David şi Victoria Beckham obţin venituri anuale atât de mari încât au acumulat o avere totală care o depăşeşte pe aceea a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Şi, la o aşa avere, ni se pare şi normal să îşi facă toate poftele chiar şi când vine vorba de o locuinţă care valorează atât de mult.

David şi Victoria s-au îndrăgostit iremediabil de un domeniu din Costwalds, în Anglia. După ce au vizitat proprietatea, fotbalistul și familia sa au fost foarte impresionați. Casa pare scoasă din basmele cu prinți și prințese. Cu siguranță copiii cuplului Beckham sunt cei mai încântați de locuinţă.

 Vila este de 24 de ori mai mare decât o construcție tipică din Anglia. Grădinile sunt o adevărată operă de artă și au fost aranjate de Edwin Lutyens, unul dintre cei mai cunoscuți peisagiști britanici. Locuinţa are nu mai puțin de șase băi, iar pe terenul uriaș al reședinței familiei Beckham se mai găsesc și două cabane, 11 ferme și câteva vile moderne.

Tiger Woods are una dintre cele mai scumpe proprietăți din lume. O casă de 50 de milioane de dolari! Reședința are 1.000 de metri pătraţi şi este situată pe ultra-exclusivista Jupiter Island, cu ieşire la oceanul Atlantic. Proprietatea include, printre altele, un conac, trei vile, două piscine, un teren de baschet şi unul de tenis.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest