Cat de frumoasa este Andreea Raicu nemachiată

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Toate aparițiile sale sunt impecabile, pline de feminitate și eleganță, întotdeauna, reușind să fure toate privirile! Chiar și fără trucurile de înfrumusețare, fosta prezentatoare TV, ajunsă la vârsta de 42 de ani, le dă clasă tuturor domnișoarelor mult mai tinere decât ea.

Andreea Raicu este adepta unui stil de viață echilibrat și sănătos, drept urmare se bucură de un tonus incredibil și nu se teme să se afișeze naturală, ori de câte ori are ocazia, dând dovadă de foarte multă încredere în sine. Și dacă înainte vedetele nu concepeau să apară în public fără machiaj, iată că acum promovează intens ideea că toate femeile au ceva deosebit, iar frumusețea stă în micile imperfecțiuni - lucru pe care Andreea Raicu, nu se teme să-l spună de fiecare dată pe pagina sa personală.

Printre cele care nu au nevoie de niciun strop de make-up, se numără și Andreea Raicu! Și chiar dacă de nenumărate ori a mărturisit că se consideră departe de perfecțiune, chipul radiant al vedetei și zâmbetul larg pe care îl afișează de fiecare dată, o situează printre cele mai frumoase femei din România.

În ciuda faptului că în jurul ochilor pot fi sesizate câteva riduri fine, semn că trecerea timpului și-a pus puțin amprenta pe fața ei, cu siguranță, Andreea Raicu are un ten de invidiat. Așa că nu este de mirare că ori de câte ori postează o imagine fără filtre și fără alte tehnici de înfrumusețare, în mediul online, admiratorii săi o bombardează cu inimioare și comentarii care mai de care mai dulci.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest