Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu: „Se putea mai bine de atât”

 

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față și a dezvăluit cât de implicat e, de fapt, Victor Slav în creșterea fiicei lui. Deși micuța are o relație minunată cu tatăl ei și se bucură mereu de timpul petrecut împreună, blondina a spus că fostul soț ar putea să o ia și mai des la el. Totodată, ea a precizat că Sofia nu prea îl cere sau îl pomenește. Iată ce mărturisiri neștiute a făcut și despre perioada când era gravidă!

Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lor. Focoasă blondă e de părere că nu există tată perfect și că ar exista loc de „și mai bine' în ceea ce privește modul în care el își respectă acest rol. A explicat că, după părerea ei, ar fi bine dacă ar lua-o și mai des pe Sofia la el, pentru ca micuța să stea cu ambii părinți.

În urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. S-au iubit cu foc, iar din dragostea lor a rezultat centrul Universului lor, fiica lor, Sofia. Deși ei au ajuns la divorț și au luat-o pe căi separate, au rămas niște părinți exemplu pentru micuță. Blondina a explicat că la mijloc nu e vorba despre niciun program și nici despre vreo pensie alimentară.

Bianca Drăgușanu nu s-a plâns niciodată de momentele grele din perioada sarcinii. Asta și faptul că și-a păstrat o siluetă perfectă, chiar și după naștere, au făcut să apară mai multe zvonuri conform cărora ea nu ar fi fost, de fapt, gravidă. Blondina își aduce aminte și acum de acea perioadă, când lumea o acuza că ar fi avut, de fapt, o mamă surogat. A dezmințit și acum toate speculațiile, spunând că nu a vrut decât să se refară repede după ce a născut.

„In momentul in care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie nationala. Toata lumea spunea ca eu am avut o sarcina fake si ca am avut o mama surogat pentru ca eu a treia zi am iesit din spital intr-un corset masura xs si burta disparuse instant. Aici a fost nivelul ambitiei mele dupa sarcina, sa ma refac foarte rapid si sa nu am timp de depresie.

Am fost condamnata cand am spus parerea mea despre depresie. Eu nu am avut timp, eu am vrut sa fiu o minunata pentru copilul meu si sa intru in afaceri ca sa pot sa-i ofer o viata buna', a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea online „În oglindă''

„Eu am o relatie minunata cu el pentru ca este tatal copilului mei. Nu e comod sa vorbesc despre un barbat. Pe mine nu ma definesc barbatii din viata mea.

Eu nu mi-am dorit neaparat sa am un copil. Nu ma vedeam, pentru ca eu nu mi-am trait copilaria si Sofia a aparut in viata mea atunci cand a vrut Dumnezeu. Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o. Pur si simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat si pe care nu l-am planuit', a mai transmis vedeta, potrivit sursei menționate anterior.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest