Cât l-a costat pe Connect-R să scape de cel mai mare complex! „A durat două ore toată procedura”

 
+2 click pentru
galerie

Connect-R este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Iar pentru că îsi respectă admiratorii, artistul ştiu că trebuie să se afişeze impecabil în faţa lor. Astfel încât, vedeta a fost dispus să investească zeci de mii de euro în imaginea sa, ca ori de câte ori, susţine un concert, să fie fără cusur.

Cel mai mare complex al lui Connect-R, de mic copil, a fost legat de dantura lui. Tocmai de aceeea, a decis că este momentul să investească, fără să se uite la bani, în zâmbetul său. Timp de trei ani de zile a purtat aparat dentar, ca dinții să i se îndrepte, după care a dat iama în cabinetul stomatologic, unde şi-a pus faţete dentare.

Investiţia l-a dus la 15.000 de euro, dar până la urmă ce accesoriu este mai important decât zâmbetul. Connect-R este mândru din cale-afară de investiţie, iar pozele pe care le postează pe internet, vorbesc de la sine!

"A trebuit să port trei ani de zile aparat dentar ca să pot să am o ocluzie perfectă. După ce dinții s-au îndreptat, am apelat cu încredere la domnul doctor, care mi-a devenit și prieten. Am vrut un alb imaculat și mi-a recomandat fațetele dentare, de ultimă gernerație și care nu fac altceva decât să se muleze perfect pe forma dintelui, astfel că nu va mai fi nevoie să șlefuiască prea mult și să-l distrugăe. A durat două ore toată procedura. Nu m-a durut, mi-au făcut anestezia, nu am simțit nimic.", a declarat Connect-R pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest