Cătălin Bordea, dezvăluiri exclusive despre nuntă: „Nu se păstrează nicio tradiţie” VIDEO

 

Cătălin Bordea este profund îndrăgostit şi nu îi este ruşine să o recunoască. Carismaticul prezentator al emisiunii „Xtra Night Show” a fost prezent în platoul emisiunii „Star Matinal”, unde a vorbit despre cununia religioasă şi a dezvăluit detalii din interiorul organizării marelui eveniment.

Cine s-ar fi gândit vreodată că, Bordea va vorbi cu un aşa entuziasm despre cununia religioasă? Dar uite, că nu încetează să ne uimească. Prezent în platoul matinalilor, comediantul a mărturisit că nunta va fi una restrânsă, cu aproximativ 80 de invitaţi, iar naşii nu sunt cei la care se gândea toată lumea: Capatos şi soţia sa, ci un cuplu de prieteni foarte buni care locuiesc în Craiova.

Întrebat de frumoasa Natalia Mateuţ dacă va fi o nuntă tradiţională, Cătălin Bordea a declarat că deşi şi-ar fi dorit să se respecte tradiţiile, se pare că soţia sa nu vrea. Şi dacă tot am menţionat de aceasta, Livia va avea 3 rochii de mireasă, simple, pentru a se putea distra în voie.

„Vom avea aproximativ 80 de invitaţi. Naşii sunt nişte prieteni foarte buni care stau în Craiova. Nu e chiar tradiţională, în sensul că o aduce taică-su la altar. Nu se va fura mireasa. Nu se păstrează nicio tradiţie. E foarte simplă, rochia, e o rochiţa pur şi simplu, are două sau trei. Dar foarte simple. Luna de miere va fi şi ea, în Portugalia. Vor fi cei de la Zuralia, dar şi un moment special, unde valsul mirilor va fi pe melodia noastră.”a spus Cătălin Bordea, în platou matinalilor de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest