Cătălin Cazacu are planuri mari cu Ramona Olaru: „S-ar putea să avem și o nuntă”

 

Cătălin Cazacu este îndrăgostit până peste cap de Ramona Olaru. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a reușit să-l facă pe campionul la motociclism să renunțe la burlăcie. Anul acesta ar putea avea loc și nunta, asta dacă Ramona Olaru va accepta să facă pasul cel mare. 

Au fost prieteni mulți ani, iar de câteva luni au început o frumoasă poveste de dragoste. Relația lui Cătălin Cazacu cu Ramona Olaru funcționează mai bine decât și-ar fi imaginat mulți. Aceștia și-au petrecut sărbătorile în Zanzibar, iar vestea pe care campionul la motociclism a dat-o a surprins pe toată lumea. Ramona Olaru este femeia care l-a făcut pe Cătălin Cazacu să nu mai aibă ochi pentru alte domnișoare, pentru că nu era vreun secret că acesta era un mare cuceritor și făcea multe victime în rândul fetelor de oraș. 

Pentru anul 2022, Cătălin Cazacu a anunțat că ne-ar putea surprinde cu o nuntă. Prezentatorul TV a renunțat la burlăcie, iar Ramona Olaru ar putea să fie din nou mireasă. „2022 vine cu planuri bune, nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile și cine știe? Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona care este aici lângă mine acceptă”, a declarat Cătălin Cazacu. 

Ramona Olaru a mai fost căsătorită, însă a divorțat în anul 2019. Cătălin Cazacu nu a fost căsătorit niciodată, însă are un băiat pe nume Andrei. Fiul campionului la motociclism locuiește împreună cu mama lui, Niko Delinescu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest