Cătălin Scărlătescu, despre cum a pornit povestea de dragoste cu Doina Teodoru: "De la o poză..."

 

Cătălin Scărlătescu este într-o relație cu Doina Teodoru de vara trecută, deși nu au făcut publice prea multe lucruri din intimitatea lor până acum. Toată povestea de dragoste a început la mare și, chiar dacă celebrul chef a observat-o pe cea care urma să îi devină iubită, acesta nu a avut însă curajul să își exprime sentimentele. Câștigătoarea iUmor a fost cea care a făcut primul pas, după care Cătălin Scărlătescu a început și el să prindă curaj.

"Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă.

Și oamenii din jur cumva ne-au împins unul într-altul. Ai mei pe o parte, ai ei pe o parte și uite așa …s-a nimerit, a venit natural', a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest