Cătălina Ponor, într-o relație cu fostul soţ al unei artiste celebre din România! Totul despre povestea de dragoste secretă/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Când vine vorba de viaţa personală, Cătălina Ponor este extrem de discretă şi are grijă ca detaliile din intimitate să nu iasă la iveală. Tocmai de aceea, nu este de mirare faptul că celebra sportivă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii curioşilor, de mai bine de doi ani. Și mai mult decât atât, partenerul de viaţă este fostul soţ al unei artiste celebre din România!

Pentru că ne aflam în luna dedicată celebrării dragostei, ce poate fi mai frumos decât să aflăm de existenţa unui cuplu minunat, în showbiz-ul românesc? Cătălina Ponor este îndrăgostită până peste cap de Bogdan Jianu. Bărbatul a fost căsătorit cu Julia Chelaru, cunoscută cântăreaţă, iar după ce au format un cuplu mai bine de 17 ani, au decis să se separe, în secret.

Se cunosc de 15 ani

Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu se cunosc din 2005, potrivit click.ro. Pe vremea aceea, Bogdan se afla într-o relaţie cu solista Julia Chelaru, manageria artişti şi regiza videoclipuri, iar sportiva se pregătea de Campionatele Europene de la Debrecen. Cei doi au fost uniţi de pasiunile comune, cât şi pentru iubirea pentru animale, astfel încât, trecerea de la o simplă prietenie, la o poveste de dragoste, nu a fost deloc una dificilă.

Bogdan Jianu i-a fost alături Cătălinei în cele mai grele momente. Atât atunci când a suferit o decepţie în dragoste, după ce a fost înşelată, cât şi atunci când a fost diagnosticată cu tahicardie, combinată cu o uşoară malformaţie. Actorul a încurajat-o să nu renunţe la cea mai mare pasiune şi să se antreneze în continuare pentru a fi printre cele mai bune gimnaste românce.

Cine este Bogdan Jianu

Iubitul Cătălinei Ponor este regizor, cascador, scenarist, actor şi liderul trupei „Lupii Albi” . Artistul este specializat în spectacole de reevocare istorică, care își propune să reînvie dragostea românilor pentru filmul istoric românesc. Pasiunea a fost deprinsă de la regretatul Sergiu Nicolaescu și a fost încurajat de actrița Carmen Tănase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest